Pano Anasayfası

Lavinya.Net Panolar

Yazar Mesaj

Lavinya.Net Panolar : Makaleler, Yazılar, Şiirler ve sizin şiirleriniz  :  Adına da Ayrılık Dedik

GULCIN
TarihTarih: Salı, Ocak 23, 2007 12:34
MesajMesaj konusu: Adına da Ayrılık Dedik
Üye Üye
Yaş: 23 Burçlar: Oğlak Meslek/Sektör: Muhasebe Kayıt: 14 Aralık 2006 Mesajlar: 654
Seninle biz,
yani seninle ben...
Kaybettik aşk hakkımızı...
Laik olamadık bize sunulan o güzel aşka. Engel olamadık kırdık kolunu, kanadını onun; uçuramadık mutluluğun maviliklerine...
Beraber çıktığımız yolculuğu tamamlayamadık, ayağımıza takılan taşların acısına dayanamadık, sattık sevdayı üç kuruşa...
Değerlendiremedik hayatın bize sunduğu bu anlamlı fırsatı kaçırdık elimizden...
ve şimdi bakakaldık öylece ardından... Oysa oysa sunulmuş armağanların en güzeliymiş meğerse bu aşk, yaşadığımız en tatlı duyguymuş.
Artık çok geç çook sevgili...
- "Hayat herkese bir pencere açarmış, işte sen benim açılan en güzel penceremsin." derdin hep!
bende tarifsiz bir mutlulukla;
- Sende benim sende benim en büyük penceremsin derdim...
Hatırlıyor musun?
Kapattık biz o pencereyi çoktan
ellerimizle kapattık...

Adına da AYRILIK dedik...
GÜLÇİN

hazan
TarihTarih: Çarşamba, Ocak 24, 2007 04:56
MesajMesaj konusu: Re: Adına da Ayrılık Dedik
Üye Üye
Yaş: 26 Burçlar: Akrep Meslek/Sektör: Turizm Şehir: Ankara Kayıt: 08 Kasım 2005 Mesajlar: 979
sevgiye emek vermek sıfırdan bir kalbi adımlamak dünyanın en büyük mutluluğu , açılan pencereler yada sonrasında kapattıklarımız hep bize dair . adı ayrılık adı aşk ta olsa . artık ya önümüzde yada ardımızda bir penceremiz var . yüreğine sağlık arkadaşım Arrow

Rkoycu
TarihTarih: Çarşamba, Ocak 24, 2007 23:49
Üye Üye
Yaş: 23 Burçlar: Kova Meslek/Sektör: Muhasebe Şehir: Giresun Kayıt: 02 Kasım 2006 Mesajlar: 702
Ya ayrıldık demek ne kadar zordur yani o degılde ayrılalım demek öldürüor insanı....

blackpearl
TarihTarih: Çarşamba, Ocak 24, 2007 23:53
Misafir
Teşekkürler GULCIN kelimeler o kadar tanıdık ki bana bir anımı tekrar yaşattın..Çok etkilendim..Çok güzel..

tencereloji
TarihTarih: Perşembe, Ocak 25, 2007 10:52
Üye Üye
Yaş: 22 Burçlar: Kova Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: Antalya Kayıt: 22 Ocak 2007 Mesajlar: 63
gülçin yaşadıkların üzücü çünkü_ayrılık_denen o kahredici söz var ama yaşadığını güzel yazmışsın ve yaşadıklarını tanıyorsun bunu şunun için söylüyorum;ne yaşadığını bilmeyen birçok kişi var,bu çok kötü..blackpearl'ün dediği gibi tanıdık duygular ve eskiyi hatırlatan sözler..yüreğine sağlık..

GULCIN
TarihTarih: Perşembe, Ocak 25, 2007 14:38
Üye Üye
Yaş: 23 Burçlar: Oğlak Meslek/Sektör: Muhasebe Kayıt: 14 Aralık 2006 Mesajlar: 654
teşekkürler arkadaşlar Wink

Rkoycu
TarihTarih: Cumartesi, Ocak 27, 2007 00:37
Üye Üye
Yaş: 23 Burçlar: Kova Meslek/Sektör: Muhasebe Şehir: Giresun Kayıt: 02 Kasım 2006 Mesajlar: 702
Üç kuruşluk sevdaya beş kuruşluk deger verırsen gerıye kalan ıkı kurusa satılırsın Embarassed

GULCIN
TarihTarih: Cumartesi, Ocak 27, 2007 13:17
Üye Üye
"satarsan eline verilen güzelliği üç kuruşa satlırsın iki kuruşa " bunun bu tarafı da var Rkoycu Wink

seyytan
TarihTarih: Cumartesi, Ocak 27, 2007 14:34
Üye Üye
Yaş: 24 Burçlar: Terazi Meslek/Sektör: insan Şehir: Aydın Kayıt: 26 Ekim 2005 Mesajlar: 1222
Aylırılığın bana Aşk'tır artık...

Rkoycu
TarihTarih: Cumartesi, Ocak 27, 2007 21:09
Üye Üye
Gülçin haklısın ama işin orjınalı bu demek kı .sayet oluru bu olsaydı senın dedıgın gıbı anılırdı akılda kalacak sekılde degıl mı

GULCIN
TarihTarih: Pazartesi, Ocak 29, 2007 16:14
Üye Üye
haklısın Rkoycu bu şekilde yerleşmiş zihnimize ama o tarafta çok önemli Exclamation Exclamation Exclamation

Rkoycu
TarihTarih: Salı, Şubat 6, 2007 23:39
Üye Üye
Haklısın her her türlü düşündürüyor insanı..GÜLÇİN

kumralada
TarihTarih: Cumartesi, Şubat 17, 2007 16:34
Takımdan Takımdan
Yaş: 18 Burçlar: Kova Şehir: Kocaeli Kayıt: 11 Haziran 2004 Mesajlar: 539
ellerine sağlık arkadasım.

garachocuq
TarihTarih: Cumartesi, Şubat 17, 2007 22:37
Üye Üye
Yaş: 23 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: Antalya Kayıt: 13 Şubat 2007 Mesajlar: 231
GÜlÇİN güzel olmuş sağol..ve sakn ola ki sevdalar fiyat biçmeyin..

GULCIN
TarihTarih: Pazartesi, Şubat 19, 2007 10:05
Üye Üye
teşekkürler gözlerinize sağlık arkadaşlar.

Alıntı:
GÜlÇİN güzel olmuş sağol..ve sakn ola ki sevdalar fiyat biçmeyin..

sadece bi benzetmeydi sevdaya biçmedik fiyat merak etme... Wink

Mesajları göster:  

Tüm saatler GMT +3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
Yeni Başlık Gönder

Valid xhtml 1.0 Strict code