Kategoriler
Diğer Web

Ücretsiz Antivirüs Yazılımları

Ücretsiz Antivirüs Yazılımları

Virüslerden, casus yazılımlardan ve diğer kötü yazılımlara karşı korunmak için burada Microsoft Windows ortamı işletim sistemleri (örnek: xp, vista, windows7, windows 10 gibi) için 3 adet ücretsiz antivirüs yazılımını listeledik. Bu 3 antivirüsü de güvenle kullanabilirsiniz. Bunlardan avast ve avira’nın ücretli daha özellikli ve daha fazla koruma sağlayan sürümleri de mevcut. Ancak bunlarda büyük oranda koruma sağlayacaklardır.Hiç olmayışından da illaki daha iyidir…
Herhangi birini kurmadan önce özellikle başka bir antivirüs yazılımı kurulu olmadığına dikkat edin. Güncellemelerini yapın. Microsoft Security Essentials’ı ise kullanabilmeniz için lisanslı işletim sistemi kullanıyor olmanız gerekmektedir. İsimlerini tıklayıp ürünlerin web sitelerine gidip indirebilirsiniz.

Not: Her üç programın da Türkçe sayfalarına bağlantı verdik ayrıntılı incelemeleri web sitelerinden yapabilirsiniz.

Umarız yardımcı olmuşuzdur.

Microsoft Security Essentials
Microsoft Security Essentials
Avast Ücretsiz Antivirüs
Avast Ücretsiz Antivirüs
Avira Antivirüs
Avira Antivirüs

Yazıdan başkaları da faydalansın diye; Sayfamızdak, facebook beğen, Pin ve Twetter gibi butonlarla yazıyı paylaşabilirsiniz.

Yardıma ihtiyacınız olursa yorum yazmanız yeterli 😉

“Ücretsiz Antivirüs Yazılımları” için 3 yanıt

zaten macbook a oyun dehil cogu sey yuklenmedigi icin virus bulasmaması normal

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.